Gotic Neighborhood

Monatsmieten in Barcelona
485.000
  • Home
  • Gotic Neighborhood

Beschreibung

-

Beschreibung:
110m2 Wohnung im Herzen von Barcelona. Verteilt in: Esszimmer mit offener Küche, zwei Schlafzimmer und zwei Bäder. Auch mit Balkon. Um es einen angenehmen Aufenthalt, es hat Klimaanlage und Heizung eingebaut.

Zur Ausstattung gehören Aufzug.

Standort:
Es befindet sich in einer der Straßen von Barcelona, ​​im gotischen Viertel, wo die berühmten Ramblas von Barcelona. Nur wenige Schritte entfernt sind die Basilika von Santa Maria del Pi und die Kathedrale von Barcelona. Neben zahlreichen Museen, Geschäfte und gute Restaurants. Wir werden auf jeden Fall einen Bereich mit vielen Atmosphäre!

Das Gotische Viertel ist der älteste Teil der Stadt und das historische Zentrum.

 

Umgebung:
Es ist gut mit öffentlichen Verkehrsmitteln, wie U-Bahn und Bus und Bahn verbunden hält. Nur wenige Meter finden wir die U-Bahn: Liceu i Jaime I.

Dennoch ist es sehr einfach, um die bekanntesten Gegenden der Stadt zu gehen.

 

Egels:

1) het is ten strengste verboden vieringen die ruis veroorzaken in het appartement of op de trap, in het bijzonder bij het betreden en verlaten van het appartement. Als de politie of buren bel ons, moeten we beleefd hen te vragen om het appartement te verlaten, omdat dit onze toeristische licentie kunnen beïnvloeden.
2) Het is niet toegestaan ​​om muziek af te spelen na 22: 00h binnen of buiten (terras). Respecteer de rust van de buren.
3) Roken is niet toegestaan ​​op het terrein. Eventuele schade in het appartement zal het verlies van de aanbetaling betekenen.
4) Respecteer de buren en de gemeenschap binnen en buiten (terras) voorzieningen
5) de consumptie van alcoholische dranken door de huurder of gast huurder is verboden in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.
6) Zorg goed voor al onze meubels, meubels en apparatuur binnen en buiten het terrein.
7) Eventuele schade aan eigendommen zal uw storting beïnvloeden.
8) Gelieve niet uw sleutels verliezen, is een toeslag van 25 €, om een ​​nieuw exemplaar te vullen.
9) Verwijder alle overgebleven vuil voor vertrek. Laat geen afval achter te laten in de pasilloe lokale of terrassen.
10) Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in onze hotels.
11) zijn niet toegestaan ​​aan het schilderen, behangen of te installeren accesotios in ons appartement.
12) Zorg ervoor dat u op de zoemer correctopara voorkomen dat de buren te storen.
13) Inzendingen na 21:00 uur tot 9:00 en zullen worden onderworpen aan een extra betaling van 30 € (weekdag) en 50 € (vakantie).
14) na 11.00 tot 15.00 uur zijn onderworpen aan een extra betaling van 30 € (weekdag) en 50 € (vakantie).
15) Er is altijd een toeristenbelasting van € 2,25, vermenigvuldigd met het aantal gasten en het aantal nachten verblijf in het appartement, op voorwaarde dat het verblijf is minder dan 8 nachten (betaling bij aankomst zal alleen worden gedaan in contanten appartement en het is een aanvulling op de prijs van de reservering, samen met de borg) Als een van deze regels niet wordt voldaan leiden tot verlies van de aanbetaling. Wees voorzichtig en respecteer onze regels. Als u belt de politie zal u vragen om de woning te ontruimen als estopuede invloed op onze glanzende rijbewijs en neem de depositogarantie storting. In geval van niet nodig toegesneden vragen deze gelieve ons te contacteren
Tot ziens !!
Rent4days apparatuur
aandachtig Ruben

Ausstattung

Allgemein
  • Aufzug
  • Heizung
  • Klimaanlage
  • Balkon
  • Badezimmer
  • Dusche
Küche
  • Küche
  • Ofen

Mit Sitz in