Apartment in Gracia

Monatsmieten in Barcelona
160.000
  • Home
  • Apartment in Gracia

Beschreibung

-

Beschrijving:
Dit prachtige 65m2 Nederland is verdeeld over twee verdiepingen plus een terras op de derde verdieping.

Op de begane grond een eetkamer, een moderne keuken met witte afwerking, plus een badkamer met douche.

De eerste verdieping is verdeeld in twee slaapkamers en een mooi balkon van 4m2. De eerste slaapkamer is dubbele en enkele tweede.

Tot slot, op de laatste verdieping heeft het terras van 30m2.

Deze duplex is in perfecte staat, heeft een parketvloer, evenals certificaat van bezetting.

Locatie:
Het is gelegen aan de Calle Cardedeu, in de Barrio de Gracia. Zeer dicht kunnen we heel toeristische bezienswaardigheden, zoals het Park Güell en de beroemde gezichtspunt van de Bunkers, evenals restaurants en winkels.

De wijk Gracia is slechts een halte verwijderd van het begin van de Passeig de Gràcia, maar het lijkt een compleet andere wereld. Gràcia was een onafhankelijke stad tot in de late negentiende eeuw en zelfs nu de gemeenschap is klein en gesloten. De lokale bevolking is erg trots op hun roots; Ze zeggen niet: "Ik ben van Barcelona," zeggen: "Ik geef."

Gràcia is ook bekend voor het festival dat plaatsvindt vijf dagen tijdens de maand augustus waarin mensen concurreren door het versieren van de straat.

Zich verplaatsen:
Stopt de buurt van Fontana en Lessep meter. Fontana is de metrohalte, vanaf daar kunt u het centrum van de stad kunt bereiken. Plaza Catalunya ligt op minder dan 10 minuten. Ook heel dicht bij de metrohalte is het passeren van de bioscoop films in de oorspronkelijke taal (originele versie).

 

Regels:

1) het is ten strengste verboden vieringen die ruis veroorzaken in het appartement of op de trap, in het bijzonder bij het betreden en verlaten van het appartement. Als de politie of buren bel ons, moeten we beleefd hen te vragen om het appartement te verlaten, omdat dit onze toeristische licentie

kunnen beïnvloeden.

2) Het is niet toegestaan ​​om muziek af te spelen na 22: 00h binnen of buiten (terras). Respecteer de rust van de buren.

3) Roken is niet toegestaan ​​op het terrein. Eventuele schade in het appartement zal het verlies van de aanbetaling betekenen.

4) Respecteer de buren en de gemeenschap binnen en buiten (terras) voorzieningen

5) de consumptie van alcoholische dranken door de huurder of gast huurder is verboden in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.

6) Zorg goed voor al onze meubels, meubels en apparatuur binnen en buiten het terrein.

7) Eventuele schade aan eigendommen zal uw storting beïnvloeden.

8) Gelieve niet uw sleutels verliezen, is een toeslag van 25 €, om een ​​nieuw exemplaar te vullen.

9) Verwijder alle overgebleven vuil voor vertrek. Laat geen afval achter te laten in de pasilloe lokale of terrassen.

10) Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in onze hotels.

11) zijn niet toegestaan ​​aan het schilderen, behangen of te installeren accesotios in ons appartement.

12) Zorg ervoor dat u op de zoemer correctopara voorkomen dat de buren te storen.

13) Inzendingen na 21:00 uur tot 9:00 en zullen worden onderworpen aan een extra betaling van 30 € (weekdag) en 50 € (vakantie).

14) na 11.00 tot 15.00 uur zijn onderworpen aan een extra betaling van 30 € (weekdag) en 50 € (vakantie).

15) Er is altijd een toeristenbelasting van € 2,25, vermenigvuldigd met het aantal gasten en het aantal nachten verblijf in het appartement, op voorwaarde dat het verblijf is minder dan 8 nachten (betaling bij aankomst zal alleen worden gedaan in contanten appartement en het is een aanvulling op de prijs van de reservering, samen met de borg)

Als een van deze regels niet wordt voldaan leiden tot verlies van de aanbetaling. Wees voorzichtig en respecteer onze regels. Als u belt de politie zal u vragen om de woning te ontruimen als estopuede invloed op onze glanzende rijbewijs en neem de depositogarantie storting. In geval van niet nodig toegesneden vragen deze gelieve ons te contacteren
Tot ziens !!

Rent4days apparatuur

aandachtig
Ruben


Ausstattung

Allgemein
  • Heizung
  • Terrasse
  • Badezimmer
  • Dusche
Küche
  • Küche
  • Ofen

Mit Sitz in